Formule 1

CommerciŽle man van voetbalclub AC Milan naar Ferrari: "Groot gevoel van opwinding'

Uitgegeven door Deni Volkers • 8 februari 2023 05:31 • Print artikel

Maranello (ItaliŽ) - Ferrari N.V. (NYSE/EXM: RACE) ("Ferrari" of het "bedrijf") heeft aangekondigd dat Lorenzo Giorgetti toetreedt tot Ferrari als Chief racing Revenue Officer, rapporterend aan CEO Benedetto Vigna.

Lorenzo Giorgetti Ferrari

Giorgetti heeft uitgebreide ervaring in het realiseren van consistente commerciŽle groei van prestigieuze sporteigendommen ten behoeve van de sponsors en Ferrari. Giorgetti was onlangs Chief Commercial Officer bij AC Milan en speelde een belangrijke rol in de marketing en commerciŽle herlancering van de club. Daarvoor leidde hij een decennium lang het commerciŽle management van de sportdivisie van RCS Media Group en is hij momenteel bestuurslid van de Global Esports Federation.

"We zijn verheugd Lorenzo te verwelkomen als onze Chief racing Revenue Officer. Met zijn ervaring en leiderschap zal Ferrari de samenwerking op lange termijn met onze sponsors verder ontwikkelen in alle sportactiviteiten, inclusief de opkomende Esports wereld, en met onze gepassioneerde wereldwijde fan community", aldus Benedetto Vigna, CEO van Ferrari.

"Het is een ware eer om bij Ferrari aan de slag te gaan en ik doe dat met een even groot gevoel van opwinding en verantwoordelijkheid. Opwinding over de geweldige mogelijkheden die we samen met onze gewaardeerde sponsors en fans kunnen ontwikkelen. En met een diep gevoel van verantwoordelijkheid voor de geschiedenis en het erfgoed van Ferrari en voor iedereen over de hele wereld voor wie Ferrari zo'n unieke passie is", merkte Lorenzo Giorgetti op.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS