Formule 1

Christian Horner durft nu al te dromen over kampioenschap: "Het ziet er heel goed uit"

Uitgegeven door Frank Korsel • 7 juni 2023 14:30

Max Verstappen lijkt af te stevenen op zijn derde wereldtitel in de Formule 1. De Nederlander heeft inmiddels al een voorsprong van 53 punten op de nummer twee in het kampioenschap. Dat is zijn teamgenoot Sergio Perez, die er de laatste wedstrijden een potje van lijkt te maken. Ook Red Bull-teambaas Christian Horner durft voorzichtig te hopen op het zesde kampioenschap voor Red Bull.

Max Verstappen Christian Horner

Het moet wel heel gek lopen wil Max Verstappen niet zijn derde wereldtitel binnen hengelen. Er zijn nog veertien Grands Prix en vijf sprintraces die verreden moeten worden, maar niets of niemand lijkt een vuist te kunnen maken naar de Nederlander. Christian Horner: “Ik denk dat het er in beide kampioenschappen momenteel heel goed uitziet”, zegt hij tegen de internationale media.

“Onze focus ligt nu op Montreal. In Montreal proberen we onze honderdste overwinning te behalen. Daarna is er de thuisrace in Oostenrijk. Daarna is het de andere thuisrace in Silverstone. En zo gaat het maar door. Je gaat van het ene evenement naar het andere. Je kunt jezelf niet toestaan om te ver vooruit te denken”, sluit Horner af.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS