Formule 1

Charles Leclerc merkte een verschil van dag en nacht: "De sensaties in de auto waren veel beter"

Uitgegeven door Peter Vader • 23 november 2021 07:06 • Print artikel

Ferrari kende een degelijk weekend tijdens de Grand Prix van Qatar. Ook Charles Leclerc meldde dat het een positief resultaat was, maar dat er relatief weinig spannends was gebeurd. Leclerc na afloop: “Als team zou ik zeggen dat het weekend met een positief resultaat is afgesloten. Wat mij betreft, ik ben blij dat ik mijn snelheid heb gevonden na een frustrerende kwalificatie, dus ik wil onze monteurs bedanken voor het ongelooflijke werk dat ze hebben gedaan bij het vervangen van het chassis van mijn auto. Vanaf de eerste ronden van de race waren de sensaties in de auto veel beter en ik voelde dat ik weer kon gaan pushen.”

Charles_Leclerc_Ferrari_Qatar

“In termen van absoluut resultaat is de achtste plaats duidelijk niet bijzonder spannend, maar als we bedenken dat ik achterin ben begonnen en kijkend naar mijn snelheid, vooral in de tweede stint, kan ik zeggen dat ik me goed heb hersteld. Er zijn nog maar twee races over tot aan het einde van het seizoen en we zullen er alles aan doen om deze positieve trend naar het einde van het kampioenschap te brengen", aldus een tevreden Monegask.

Charles_Leclerc_Nr16_actie_Qatar

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS