Formule 1

Carlos Sainz legt zich neer bij Red Bull-dominantie: "Zou willen dat wij dat zouden zijn"

Uitgegeven door Frank Korsel • 25 maart 2023 18:30

Het is al na twee races in het nieuwe seizoen duidelijk dat het team van Red Bull de bepalende factor gaat spelen in het kampioenschap. Het team sloot de eerste twee race af met een 1-2 en zowel Sergio Perez en Max Verstappen rijden met het grootste gemak weg van de concurrentie. Carlos Sainz legt zich neer bij de dominantie van Red Bull.

Carlos Sainz Red Bull

Tot tweemaal toe eindigde Red Bull op de eerste twee posities op het podium. Op de derde positie kwam in beide races Fernando Alonso. Nog geen podium voor Sainz of Ferrari, de auto is simpelweg niet snel genoeg.

Ferrari kan Alonso, maar zeker Red Bull niet bijhouden in de strijd voor de podiumplaatsen. Sainz berust zich in het feit dat Red Bull de dominante factor zal zijn in 2023: "Ik ben nooit fan geweest van het zorgen maken over één team dat de sport domineert, ze hebben het namelijk heel erg goed gedaan. Ze verdienen dit echt”, zo wordt hij geciteerd door Motorsportweek. “Ik zou wel willen dat wij dat team zouden zijn. Dan zou ik boos worden dat mensen dat over ons zouden zeggen!"

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS