Formule 1

Carlos Sainz hoopt op stunt van hem of Alonso: "Mensen zullen wild worden"

Uitgegeven door Frank Korsel • 2 juni 2023 15:36

Carlos Sainz rijdt dit weekend zijn thuisrace in Spanje. De Ferrari-coureur staat op de zesde positie in het kampioenschap, maar hoopt dat hij in Barcelona kan stunten. Het stelt hem gerust dat Ferrari ieder weekend in de mix zit voor het podium.

Carlos Sainz Fernando ALonso

Op de donderdag voor de Grand Prix mocht de enkelvoudig Grand Prix-weekend aanschuiven bij de persconferentie van de FIA. Hij vertelde tegen de internationale media het volgende over de enigszins teleurstellende start van het seizoen: “Ik ben een Ferrari-coureur en ik leef mijn droom. Het is een moeilijke start van het seizoen geweest en ik vecht veel liever voor pole position en overwinningen zoals vorig jaar dan hoe het nu gaat. Maar we hebben nog steeds bijna elke race de kans om op het podium te komen. Dat is volgens mij zeker niet slecht.”

Sainz zegt dat het geweldig zou zijn als hij of Aston Martin-coureur Fernando Alonso komende zondag zouden winnen: "Dat zou groots zijn, al helemaal als één van ons op de bovenste trede staat. Ik denk dat mensen wild zullen worden als één van ons daar staat. Ook een dubbel podium voor ons beiden zou ik zien als een sterke dag voor Spanje op eigen bodem."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS