Formule 1

BREAKING: Lance Stroll mist wintertest in Bahrein door fietsongeluk, Aston Martin komt met verklaring

Uitgegeven door Frank Korsel • 20 februari 2023 15:38

Lance Stroll mist de Formule 1-wintertests die komende donderdag van start gaan in Bahrein. De Canadees was betrokken bij een fietsongeluk in Spanje. Het is niet duidelijk waar hij gewond is, maar uit een bericht vanuit Aston Martin blijkt dat de Canadees wel gewond is geraakt.

Lance Stroll

“Tijdens de pre-season training op een fiets in Spanje raakte Lance Stroll betrokken bij een klein ongeval en liep hij verwondingen op waardoor hij de pre-season test in Bahrein moet uitzitten”, zo meldde het team over de situatie rondom hun coureur.

Stroll verwacht echter een snel herstel en terugkeer naar de rijtaken. Zijn gesteldheid om terug te keren in de cockpit zal dagelijks worden beoordeeld en het team zal voorafgaand aan de Grand Prix van Bahrein een update brengen over de gezondheid van Stroll.

Lance Stroll was beschikbaar voor een kort statement: "Ik heb een ongelukkig ongeluk gehad tijdens een training op mijn fiets ter voorbereiding op het seizoen. Ik ben vastbesloten om weer in de auto te stappen en ik ben enthousiast over het komende seizoen met het team. Ik ben gemotiveerd om terug te stuiteren zo snel mogelijk van deze tegenslag af." 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS