Formule 1

Aston Martin neemt groot updatepakket mee naar Canada: "Zal een stap voorwaarts voor ons zijn"

Uitgegeven door Frank Korsel • 8 juni 2023 09:03

Pas voor de tweede keer dit seizoen slaagde het team van Aston Martin er in Barcelona niet in om op het podium te eindigen. In Spanje werd het team ‘fair and square’ verslagen door concurrent Mercedes. Teambaas Mike Krack kondigt aan dat er tijdens de Grote Prijs van Canada updates komen aan de AMR23.

Mike Krack

In tegenstelling tot Ferrari en Mercedes, nam Aston Martin de afgelopen raceweekenden geen grote upgradepakketten mee. Door de tegenvallende prestaties van de Aston Martin-coureurs in Spanje werd er gevreesd dat Mercedes het team uit Silverstone zou hebben verschalkt in de ontwikkelingsstrijd. Bij Motorsport.com geeft teambaas Krack aan dat dit niet het geval is: "Nee, dat denk ik niet. Op een later moment in de race de harde banden gebruikten, waren we in vergelijking met onze concurrenten er zeker gewoon weer bij. Het is voor ons een kwestie van onderzoeken wat er in het begin van de race precies niet goed ging. We moeten blijven pushen om nieuwe onderdelen te maken. In Canada gaan we wat nieuwe onderdelen meenemen, dat zal een stap voorwaarts voor ons zijn."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS