Formule 1

Aston Martin met updates naar Barcelona, maar "denk niet dat we dichter bij Red Bull komen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 2 juni 2023 10:42

Het team van Aston Martin brengt updates mee naar de Spaanse Grand Prix op het circuit van Barcelona-Catalunya. Kopman Fernando Alonso denkt niet dat de aansluiting met Red Bull qua racepace gevonden is. Wel hoopt de Spanjaard, die dit weekend zijn thuisrace rijdt, weer op een topresultaat.

Fernando Alonso

In de persconferentie van de FIA vertelde de 32-voudig Grand Prix-winnaar het volgende: "Ik denk dat we in dezelfde positie zitten als eerst. We hadden Checo die in Monaco niet meedeed in Monaco, dus daarom vochten we voor de tweede plaats. Aan het begin van het seizoen hadden we vergelijkbare kansen. We zagen het potentieel van Red Bull met een zeer goed tempo van Max met de mediums. Laten we zien wanneer we weer een kans krijgen. Ik denk niet dat we in een andere positie zitten of dat we steeds dichter bij Red Bull komen", begint hij.

"We hebben een aantal nieuwe onderdelen. Ik weet niet precies wat. Je zult het zien op de documenten die de FIA vrijgeeft. Ik denk dat er voorvleugel wat aangepast is. We brengen altijd nieuwe onderdelen naar de auto. Sommige daarvan zijn gewoon specifiek voor dit circuit, soms betekent het een verbetering van onze rondetijd. Ik ben blij met hoe we elke race benaderen. Er zit altijd iets nieuws op onze auto."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS