Formule 1

Alpine-teambaas Szafnauer opgelucht na sterk optreden in Monaco: "Dit resultaat moet dienen als motivatie"

Uitgegeven door Frank Korsel • 29 mei 2023 19:04

Enkele weken geleden liet Alpine-CEO Laurent Rossi van zich horen. Hij liet weten dat als Alpine zijn tegenvallende vorm zou doorzetten, er koppen zouden rollen. Gisteren eindigde Alpine-coureur Esteban Ocon op de derde positie tijdens de Grote Prijs van Monaco en scoorde hij belangrijke punten voor het kampioenschap. Teambaas Otmar Szafnauer liet weten dat hij erg blij is met het geboekte resultaat in het Prinsdom.

Otmar Szafnauer

“Het waren twee ritten van wereldklasse”, doelt hij op de races van beide coureurs. “Het was geweldig van zowel Ocon als Gasly om zo'n sterk teamresultaat neer te zetten. We hebben het goed gedaan allemaal. Dit resultaat moet dienen als motivatie voor meer van dit soort resultaten gedurende het seizoen.”

“Het was echt een sterke dag voor het team en een mooie beloning voor ieders harde werk. Ook van mijn kant is het natuurlijk goed om belangrijke punten te scoren”, sluit de Roemeen af.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS