Formule 1

Alfa Romeo wil terug naar de strijd om de punten: "In Melbourne willen we weer naar de top 10"

Uitgegeven door Bart • 29 maart 2023 04:02

Alfa Romeo verwacht in Melbourne weer voor de punten mee te kunnen strijden, iets wat tegen de verwachting in Jeddah niet lukte. Team Representatie Alessandro Alunni Bravi zag dat zijn team een lastig weekend doormaakte in Saoedi-Arabië. Komend weekend in Australië hoopt Alfa Romeo verder naar voren te finishen.

Alessandro Alunni Bravi


In Saoedi-Arabië kwalificeerden Valtteri Bottas en Guanyu Zhou op de 12e en 14e positie, maar zat er aan de finish niet meer in dan P13 en P18. Alunni Bravi had beter verwacht. "We hadden gedacht mee te kunnen strijden om de punten, maar we konden helaas niet in de top 10 komen."

"Het team had een moeilijk weekend en we zaten niet op het niveau dat we graag nastreven. We moeten terug naar de basis en begrijpen waar we te kort kwamen. Zo kunnen we stappen maken om terug te keren naar het niveau van Bahrein. We hebben de overtuiging dat dat in Melbourne weer kan lukken, ook omdat we enkele updates voor de C43 meenemen. We moeten hard blijven werken en het seizoen is nog lang. Het zal iedere race een zware strijd om de punten worden."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS