Formule 1

Alfa Romeo slaat na het vertrek van Orlen en Robert Kubica een nieuwe weg in

Uitgegeven door Frank Korsel • 27 januari 2023 18:19 • Print artikel

2023 markeert volgens het Formule 1-team van Alfa Romeo een nieuw hoofdstuk voor het team nu ze na het vertrek van Orlen een nieuwe weg inslaan met hun nieuwe partner ‘Stake’.

Alfa Romeo

Stake, opgericht in 2017 door een groep ondernemers in de technologie- en gokindustrie, heeft sindsdien hun aanwezigheid opgebouwd in de sportwereld en hun investering in Alfa Romeo F1 Team Stake is de nieuwste onderneming. Het meerjarige partnerschap heeft tot doel de bekendheid van Stake te vergroten bij een bredere demografie, waardoor het merk zijn schare fans kan diversifiëren. Stake zal de fans van Alfa Romeo F1 Team Stake ondersteunen door naast de F1-kalender een kalender met wereldwijde ervaringen en evenementen te creëren, met meer details over deze plannen in de aanloop naar het seizoen.

Stake is volgens een persbericht ‘contstant op zoek naar unieke partnerschappen en aangezien de Formule 1 het toppunt van de autosport is en nu wordt beschouwd als de snelst groeiende sport, was deze investering onvermijdelijk. Hiermee betreedt Alfa Romeo F1 Team Stake een van de beste sport- en entertainmentportfolio's, waaronder de Canadese superster Drake, Everton Football Club, UFC, de legendarische Argentijnse voetballer Sergio Aguero en meer.’

Alessandro Alunni Bravi, Managing Director van Sauber Group en teamvertegenwoordiger: “We verwelkomen Stake als een nieuwe co-titelpartner voor het team in wat voor ons beiden het begin van een nieuw tijdperk betekent. De belangstelling voor de Formule 1 is de afgelopen jaren enorm toegenomen en de komst van merken zoals Stake is representatief voor de enorme bekendheid die onze sport kan bieden. We zijn verheugd om deel uit te maken van zo'n portfolio van sport- en entertainmentmerken en we kijken uit naar het activeringsprogramma dat Stake voor onze fans zal onthullen."

Bijan Tehrani, mede-oprichter van Stake: “We kunnen niet blijer zijn om ons aan te sluiten bij een legendarisch F1-team dat dezelfde ambities van groei en succes met ons deelt. Alfa Romeo F1 Team Stake zal onze mogelijkheden om de betrokkenheid van de fans te vergroten door middel van merkintegratie en activering. We zetten ons volledig in om raceweekenden te verbeteren door unieke ervaringen te creëren voor alle Alfa Romeo F1 Team Stake-fans en door de betrokkenheid van het publiek in de digitale arena te vergroten.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS