Formule 1

Alfa Romeo F1 Team Stake racet in de metaverse met Everdome

Uitgegeven door Deni Volkers • 16 maart 2023 19:50

Hinwil - Alfa Romeo F1 Team Stake zal zijn aanwezigheid in de metaverse verder uitbouwen, nu het team zijn samenwerking met Everdome uitbreidt. Door de samenwerking met het hyperrealistische metaverse-platform zal Alfa Romeo F1 Team Stake een nieuw digitaal thuis bieden aan zijn gemeenschap van fans, door nieuwe en terugkerende supporters een reeks exclusieve en meeslepende ervaringen te bieden en hen steeds dichter bij het team te brengen.

AlfaRomeo


De samenwerking met Everdome werd voor het eerst aangekondigd in het voorjaar van 2022. Tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi in november van datzelfde jaar werd een innovatieve metaverse-ervaring geïntroduceerd in de kleuren en de identiteit van het team. In de loop van het huidige seizoen zullen de twee bedrijven samenwerken om de digitale grenzen van de sport te verkennen en te verleggen en het team van de Formule 1-paddock naar een unieke futuristische omgeving te brengen.

Als onderdeel van de lopende samenwerking zal Everdome samen met Alfa Romeo F1 Team Stake meerdere metaverse-ervaringen creëren gedurende het Formule 1-seizoen 2023, waarbij het hyperrealistische platform in de paddock te zien zal zijn tijdens op maat gemaakte evenementen tijdens geselecteerde races, te beginnen met de Grand Prix van Saoedi-Arabië van dit weekend - wanneer de C43 van het team, bestuurd door Valtteri Bottas en Zhou Guanyu, zijn debuut zal maken in de metaverse.

Alessandro Alunni Bravi, vertegenwoordiger van het team: "We zijn verheugd om onze spannende samenwerking met Everdome voort te zetten: de belangstelling voor de metaverse neemt snel toe en hun hyperrealistische aanpak bij het creëren van hun metaverse-platform sluit nauw aan bij onze ambities om onze fans nieuwe, meeslepende en hoogwaardige ervaringen te bieden, waardoor ze dichter bij ons team komen te staan. Everdome is van plan de manier waarop mensen sportevenementen consumeren te transformeren en de lat voor fanbetrokkenheid hoger te leggen; dit alles zal een futuristische dynamiek toevoegen aan de traditionele autosportervaring voor zowel raceteams als fans, en we kijken er dus naar uit om samen te werken en het volledige potentieel van onze samenwerking te ontsluiten. Ik ben enthousiast om het platform van Everdome dit weekend voor het eerst live te zien in de paddock van de Formule 1, en om de wereld van ons team tot leven te zien komen in de metaverse naarmate het seizoen vordert."

Artur Kaczmarczyk, Chief Growth Officer van Everdome: "We zijn verheugd om onze samenwerking met Alfa Romeo F1 Team Stake voort te zetten, omdat de hoogstaande techniek die bij de Formule 1 komt kijken, verwant is aan de hyperrealistische standaard van de metaverse-ervaring die we bouwen. In 2023 zal onze samenwerking een aantal spannende nieuwe ontwikkelingen doormaken, aangezien we samenwerken om autosportfans op een volledig nieuwe en unieke manier kennis te laten maken met Alfa Romeo F1 Team Stake en zijn werk in de Formule 1. De reis is begonnen en we zijn enthousiast over het potentieel dat we samen kunnen ontsluiten."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS