Formule 1

Zoons van ex-Formule 1-legendes James Hunt en Niki Lauda racen in Nederland

Uitgegeven door Bas Kaligis • 1 mei 2016 12:24

Zoons ex-Formule 1-legendes Hunt en Lauda in actie op 1/2 mile oval van Raceway Venray voor DF1 racing Team. Dutch DF1 Racing Fans supports het Oostenrijkse DF1 Racing Team nu voor het tweede jaar. Dit jaar wordt legendarisch. Niemand minder dan Freddie Hunt en Mathias Lauda, beiden zoons van ex-Formule 1 coureurs James Hunt en Niki Lauda, zullen plaatsnemen in de #66 Chevrolet SS Nascar Whelen Euro Series race-car. De tweede #88 Chevrolet SS wordt bestuurd door de Italiaanse coureur Simone Monforte, die vorig jaar al op Raceway Venray met haar zus Erika Monforte aan de start verscheen.


Race 1 en 2 Spanje
Op het Spaanse Circuit Ricardo Tormo tijdens het Valencia American Fest weekend werden al mooie resultaten geboekt door de beiden coureurs. Round 1, werd in de Elite 1 Mathias Lauda tiende en James Hunt in de Elite 2 23ste. Round 2 op de zondag kwam Mathias Lauda op een keurige 14de plek binnen. James Hunt reed in deze ronde een zeer goede race. Ver achterin vertrokken maakt hij grote sprongen door het drukke deelnemersveld naar voren. Een mooie achtste plaats werd genoteerd. Dit betekende voor James Hunt de tweede plaats in de Rookie Cup in deze tweede race op zondag.

Autospeedway American Style weekend
15 en 16 mei worden race 3 en 4 verreden op Raceway Venray, de snelste mile oval in Europa. Voor zowel Hunt als Lauda is dit de eerste race op een mile oval. Simone heeft al een korte kennismaking gehad in 2015. Helaas verliep deze race niet al te best maar nu met een nieuwe snelle Chevrolet SS zal hij zeker hoger gaan eindigen.De beste dagdeals met grote kortingen! Elke dag nieuwe dagaanbiedingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer hier van hoge kortingen op deze koopjes. Bekijk de dagaanbiedingen van vandaag! Kijk HIER of er iets bijzit voor je!

 

Babe-box

Xtra

COLUMNS