Formule 1

Wereldberoemde influencer Supercar Blondie krijgt haar eigen TV-programma Car Crews op Insight TV

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 augustus 2019 08:05 • Print artikel

Wereldwijde social influencer en autofanaat Alex Hirschi, beter bekend als Supercar Blondie, krijgt haar eigen televisieprogramma Car Crews with Supercar Blondie op Insight TV! In het TV-programma tourt ze door de Verenigde Staten op zoek naar de grootste, luidste en meest extreme auto’s, eigenaren en autoculturen. ‘Car Crews with Supercar Blondie’ volgt de populaire Supercar Blondie op haar reis door de Verenigde Staten waar ze de meest extreme en bijzondere auto’s laat zien en de verhalen achter hun eigenaren en de verschillende autogemeenschappen ontdekt.

Supercar Blondie influencer Insight TV


Supercar Blondie is een wereldwijde influencer, presentatrice en vlogger met ongeëvenaarde toegang tot enkele van de meest exclusieve auto’s ter wereld en het is duidelijk dat haar publiek daar geen genoeg van krijgt. Alex heeft maar liefst 500K YouTube abonnees, 2,2 miljoen Instagram volgers en meer dan een miljard Facebook views! Een eigen televisieprogramma zal voor haar een bijzondere nieuwe toevoeging op haar toch al indrukwekkende CV zijn.

Supercar Blondie Insight TV

Van supercars in Las Vegas tot low riders in Florida Keys - in elke aflevering krijg je een unieke blik onder de motorkap van opgevoerde voertuigen en een kijkje in de gemeenschappen daaromheen. In Los Angeles duikt Alex in de snelle wereld van straatracen en in Houston mag ze tijd doorbrengen met de SLAB gemeenschap, die draait om customized auto’s in de hip hop scene. Vervolgens rijdt ze door naar de felle lichten en verlaten woestijnen van Las Vegas en haar rat rod crews. In het zonnige Miami ontmoet ze de Majestic’s Lowriders Car Club, daarna rijdt ze verder naar Detroit, de spirituele geboorteplaats van muscle cars en drag racing. Uiteindelijk eindigt de toer In New York City waar Alex de JDM gemeenschap ontmoet en ze zelfs leert driften.

Tijdens haar reis door Amerika ontdekt Supercar Blondie mensen, plekken en auto’s die ze in haar wildste dromen nog niet had kunnen bedenken. En weet je wat? De bijrijdersstoel tijdens deze rit is gereserveerd voor jou als kijker!

Supercar Blondie

Frank le Mair van Insight TV: “Car Crews with Supercar Blondie neemt de kijker mee op een reis door de VS. Met Supercar Blondie aan het stuur zitten we in de bijrijderstoel, terwijl zij direct toegang krijgt tot unieke auto’s, hun eigenaren en de meest uiteenlopende autoculturen. Alex Hirschi, aka Supercar Blondie is een van ‘s werelds meest toonaangevende influencers als het om auto’s gaat. Natuurlijk zijn we dolblij dat we Alex bij de Insight TV familie mogen voegen. Het is haar eerste programma en ze doet het met recht geweldig. Met de serie laat Insight TV opnieuw zien waarom we de koning op de weg zijn van storytelling en avontuurlijk content. “

Car Crews with Supercar Blondie gaat op 22 augustus van start op Insight TV UHD, HD en insight.tv. Bezoek www.insight.tv voor meer informatie.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS