Formule 1

Radio Veronica-dj Marisa is niet bang om straks met meer dan 250 km per uur achterop een Superbike te zitten

Uitgegeven door Aliza Kaligis • 1 augustus 2021 16:26 • Print artikel

Radio Veronica-dj Marisa Heutink is niet bang aangelegd, zo blijkt, nu zij de uitnodiging heeft geaccepteerd om tijdens JACK’S Racing Day als passagier plaats te nemen op een razendsnelle racemotor. Op het TT Circuit Assen verwacht Marisa snelheden van boven de 250 kilometer per uur te ervaren achterop een 1000cc BMW Superbike van Racing School Europe; een ervaring waarvoor luisteraars van Radio Veronica ook in aanmerking komen tijdens de campagne voor het evenement.

Radio Veronica-dj Marisa stapt achterop Superbike

Marisa Heutink, dj Radio Veronica: “Ik vind het super spannend, maar lef zit in het DNA van Veronica-jocks. Dus helm op, pak aan en racen maar!”

Naast de Superbikerit maken luisteraars in de actieweek van 26 tot en met 30 juli kans op een passagiersrit in een Formulebolide tijdens de ‘JACK’S Racing Day F1 2-seater Experience’, een helikoptervlucht boven het circuit en geheel verzorgde VIP-arrangementen voor 2 personen. De hele actieweek hoor je op Radio Veronica snipperhits van tracks met auto’s en wie de plaat raadt, maakt kans op prachtige prijzen. Daarnaast draait Marisa tijdens het evenement op zaterdag 7 en zondag 8 augustus vanuit de Veronica Radio LIMO.

Radio Veronica
Met de slogan ‘WE. LOVE. MUSIC’ maakt Radio Veronica onder leiding van zendermanager Rob Stenders iedere dag programma’s als ‘Veronica Inside’, ‘De Bonanza’ en ‘De Veronica Middagshow’. Marisa Heutink is iedere doordeweekse avond van 19.00 uur tot 22.00 ur te beluisteren met ‘Studio Marisa’.

Racing School Europe
Racing School Europe verzorgt wegracetrainingen op beroemde GP- of Superbike-circuits in Europa met de nieuwste BMW S 1000 RR & M 1000 RR Superbike. Het doel is om rijders, ook op hun eigen motorfiets, bewuster te maken en hen te helpen sneller, veiliger en zelfverzekerder te worden op en naast de baan.

JACK’S Racing Day,You’re Welcome!
Gastvrijheid, entertainment van het hoogste niveau en een grote passie voor sport! Eén keer per jaar trakteert JACK'S CASINO raceliefhebbers uit het hele land op het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenenement van Europa op het TT Circuit Assen. Tribune- en paddockkaarten zijn te bestellen via jacksracingday.nl.

Radio Veronica-dj Marisa stapt achterop Superbike

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS