Formule 1

Ook oranje tribune voor Carlos Sainz? "Waarschijnlijk wel"

Uitgegeven door Bart • 20 augustus 2018 12:01 • Print artikel

Met de overgang van Carlos Sainz naar McLaren is Max Verstappen wellicht niet meer de enige met een oranje-tribune tijdens de Formule 1. De Spaanse coureur heeft tijdens de Grand Prix van Barcelona een eigen tribune en de laatste keer had iedereen op deze tribune iets geels aan. De kleur van zijn team Renault en natuurlijk ook een van de twee kleuren van de Spaanse vlag. RaceXpress vroeg Sainz hiernaar na zijn demo tijdens de Gamma Racing Days in Assen. "Daar heb ik nog niet over nagedacht, maar waarschijnlijk wel."

Carlos Sainz


McLaren houdt stevig vast aan de papaya oranje kleur en dat zou dus wellicht ook de tribune langs het Circuit de Catalunya kunnen worden. "Oranje krijg je ook als je de kleuren van de Spaanse vlag met elkaar mengt."

De Spanjaard reed met een Renault op het TT Circuit en dat roept natuurlijk vragen op over een mogelijk Grand Prix van Nederland. Sainz zit het wel gebeuren. "Jullie hebben de fans en het circuit, dus waarom niet. Formule 1 in Assen is zeker al mogelijk zoals het circuit nu is. Met een paar kleine aanpassingen wordt het zelfs nog beter. Ik wil hier ooit een F1-race winnen."

Lastminute naar de Formule 1
Tickets F1 Spa Francorchamps F1 Grand Prix circuit Overview


Toch nog naar de Formule 1 in BelgiŽ? INFO: Formule 1-tickets voor de Grand Prix van BelgiŽ 2018 op Spa-Francorchamps in de Ardennen

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS