Formule 1

Lando Norris voelt zich de underdog in Montreal: “De tegenstanders zijn hier sterk”

Uitgegeven door Frank Korsel • 8 juni 2024 12:01

Het team van McLaren heeft de aansluiting met de top gevonden. Lando Norris zegevierde voor het eerst in Miami en was ook de hierop volgende races voorin het veld te vinden. Het lijkt nu een driestrijd tussen de Britse formatie van Norris, Red Bull en Ferrari. Toch wil Norris niet te hard van de toren blazen. Hij wijst naar de snelle concurrentie in Canada.

Lando Norris Max Verstappen

Na zijn overwinning in Miami, greep Norris in Imola nét naast zijn tweede opeenvolgende overwinning. Ook in het Prinsdom van Monaco maakte McLaren een ijzersterke indruk. Samen met Ferrari heeft McLaren het gat richting Red Bull gedicht en lijken we ons op te kunnen maken voor een echte driestrijd in het kampioenschap.

Het lijkt er op dat Norris zich fijn voelt in de rol van de underdog. In een persbericht laat Norris weten dat hij vooral kijkt naar de garages naast zich: "Onze auto heeft het goed gedaan op verschillende soorten circuits, maar we weten dat we in Canada misschien werk te doen hebben. Onze tegenstanders zijn hier waarschijnlijk sterk. Het was in ieder geval feit om een weekje vrij te hebben. Ik heb productieve sessies gehad met de engineers, en ik ben benieuwd wat we hier kunnen doen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS