Formule 1

De winnende raceauto van Max Verstappen: "Fans van Max verrassen"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 september 2019 05:00 • Print artikel

Max Verstappen is Nederlands favoriete autocoureur. Ook Jumbo is al jaren trouwe fan van Max! Daarom kunnen klanten vanaf woensdag 11 september weer sparen voor een collectors item modelauto (1:24) van de Red Bull Racing Formule 1 bolide van Max Verstappen. De modelauto is een exacte replica van de RB15 van Aston Martin Red Bull Racing. Het gaat om de winnende editie van de GP van Oostenrijk, herkenbaar aan de gele banden en het Jumbo logo dat op de neus van de auto prijkt én de gele helm die Max droeg. Klanten kunnen niet alleen voor een collectors item modelauto sparen, maar kunnen ook de echte life-size raceauto bezichtigen bij hun favoriete Jumbo.

Spaaractie Jumbo Max Verstappen F1 auto Jumbo 2019

Van woensdag 11 september tot en met dinsdag 1 oktober krijgt iedere Jumbo klant bij elke 10 euro aan boodschappen - of bij speciale actieproducten - een gratis spaarzegel. Zodra de finish op de spaarkaart is bereikt, kan de volle spaarkaart worden ingeleverd in alle Jumbo winkels. Met een eenmalige bestelcode kun je voor €4,99, zolang de voorraad strekt, een schaalmodel raceauto van Max Verstappen bestellen op jumbo.com/spaaractiemax. De voorraad is groot, maar uiteindelijk beperkt. Snel bestellen is dus slim, want op is op.

Ontdek het showmodel raceauto bij jouw Jumbo
Roy van Keulen, Marketing directeur van Jumbo, is blij met de spaaractie: Samen met heel veel Nederlanders zijn we supporter en fan van Max. “Max’s’ populariteit wordt alleen maar groter in Nederland. Daarom organiseren we - naast deze spaaractie voor deze collectors item - een tour met een echte raceauto van Max Verstappen langs een aantal van onze winkels, waarbij klanten ook het showmodel raceauto in het echt kunnen bekijken. Zo hopen we onze klanten en fans van Max te verrassen.”

De tour met de racewagen maakt een pitstop bij een selectief aantal winkels. Klanten kunnen bij hun Jumbo winkel nagaan of de trailer ook daar stopt.

Jumbo Supermarkten:
Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 650 supermarkten, zeven Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo het nieuwe gemakswinkelconcept Jumbo City, waarin het elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place combineert. Zo wil Jumbo lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland.

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS