DTM

Vol lof over TT-circuit Assen: "Ik begrijp niet waarom de Formule 1 hier niet rijdt! Eén van de beste circuits die ik ooit gezien heb!"

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 28 juli 2019 16:37 • Print artikel

Oud-Formule-1-coureur Gerhard Berger, voorzitter van de DTM-organisatie ITR, was vol lof over het DTM-evenement van vorige week in Assen en over het circuit: “We hebben een grandioze DTM-première in Assen beleefd.”

TT circuit Assen plattegrond

Oud-Formule 1-coureur Gerhard Berger, die aan het hoofd staat van de DTM-organisatie ITR, toonde zich vol lof over het nieuwe evenement: “Ik ben voor het eerst in Assen geweest en ik ben erg onder de indruk. Ik heb zaterdagavond een rondje over het circuit gereden en ik moet zeggen: ik begrijp niet waarom de Formule 1 hier niet rijdt! Het is één van de beste circuits die ik ooit gezien heb: hoge-snelheidsbochten, hoge veiligheidsstandaards, een moderne accommodatie, een ruime paddock, grote tribunes, uitgestrekte parkeerplaatsen met een goede infrastructuur en een goede organisatie: Gewoonweg perfect! Ik ben ècht positief verrast. De organisator heeft heel veel moeite gedaan en veel reclame voor het evenement gemaakt. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen. We hebben een grandioze DTM-première in Assen beleefd!”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS