DTM

OFFICIEEL: Robin Frijns ook in 2020 in de DTM: 'Vanuit mijn oogpunt hadden we veruit de sterkste rijders"

Uitgegeven door Wim Boekel • 31 januari 2020 09:03 • Print artikel

Audi heeft de rijders line-up ongewijzigd gelaten voor het DTM-seizoen van 2020. Dit betekent dat in het eerste jaar van het ‘Class One’-tijdperk ook Robin Frijns weer in het Duitse toerwagenkampioenschap uitkomt. De Limburger rijdt wederom voor het team van Abt Sportsline. Frijns komt samen met Nico Muller voor het team in actie. DTM-kampioen Rene Rast blijft bij Team Rosberg met Jamie Green. Voor het team van Phoenix komen Loic Duval en Mike Rockenfeller weer in actie.

Never change a winning team DTM Audi

“Na zo een fantastische seizoen kan het bekende motto alleen maar van toepassing zijn: ‘Never change a winning team!”, aldus Audi motorsportdirecteur Dieter Gass. “Vanuit mijn oogpunt hadden we veruit het sterkste rijdersteam in de DTM. Dat is waarom ik erg blij ben dat we door kunnen gaan om te vertrouwen op dezelfde zes coureurs in 2020.”

Waar de line-up van het fabrieksteam ongewijzigd blijft, zijn er bij klantenteam WRT wel de nodige wijzigingen. Ed Jones en Fabio Scherer vervangen Pietro Fittipaldi die naar de Super Formula gaat en Jonathan Aberdein. Aberdein lijkt onderweg te zijn naar BMW om Bruno Spengler te vervangen. Hierdoor lijkt Robert Kubica geen BMW fabrieksstoel te kunnen bemachtigen.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS