DTM

LINE-UP: Jake Dennis met Aston Martin naar de DTM: "Ik wil mijzelf bewijzen"

Uitgegeven door Wim Boekel • 14 februari 2019 21:55 • Print artikel

Jake Dennis is de tweede coureur van in de line-up van R-Motorsport in de DTM. Na Paul di Resta gaat de Brit in de Aston Martin Vantage DTM rijden die door HWA wordt ontwikkeld. De Britse coureur reed al voor het team in de Blancpain GT Series Endurance Cup.

Jake Dennis naar DTM

“Instappen bij de DTM is een grote stap in mijn carričre”, vertelde Dennis. “Het is een enorme uitdaging, omdat ik weet dat ik het moet opnemen tegen zware tegenstanders. Ik wil mijzelf bewijzen en ik wil progressie maken als een coureur op hoog niveau. De DTM is daar een ideale omgeving voor en ik kan niet wachten tot het seizoen start.”

Dennis deed zijn eerste ervaring met de Duitse toerwagenklasse afgelopen december in Jerez op, daar kwam hij in actie met een Mercedes AMG C63 DTM. “Jake is erg getalenteerd. Dat heeft hij al eerder aangetoond in zijn GT3-races voor R-Motorsport”, zei teambaas Dr. Florian Kamelger. “Hij bereikte afgelopen jaar telkens goede resultaten en is nu een vast lid van ons team. Ik weet wat we kunnen doen, dus denk ik dat hij zijn stempel gaat drukken op de DTM.”

De lancering van het team en de nieuwe auto staat voor aankomende woensdag gepland.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS