DTM

Grote verwachtingen voor DTM seizoen 2019, met een vol veld en een fraai randprogramma; een DTM-weekend is voor de hele familie!

Uitgegeven door Peter Vader • 10 februari 2019 19:03 • Print artikel

Nog zo'n kleine drie maanden voor de start van de eerste race van het DTM-seizoen 2019 meldt de overkoepelende organisatie van de DTM, ITR GmbH, een sterke vraag naar pre-sales van tickets. Meer dan 28.000 tickets zijn tot nu toe gereserveerd voor de negen raceweekends tussen mei en oktober. Bijzonder hoog is de vraag naar de seizoensopener op de Hockenheimring Baden-WŁrttemberg (3-5 mei), waar de kaarten van de topcategorie 1 (hoogste rang SŁdtribŁne) al uitverkocht zijn. Maar ook in de andere races - inclusief de traditioneel populaire evenementen in Neurenberg, Norisring, Lausitzring en NŁrburgring - is de vraag hoog, vooral voor de hoogwaardige ticketcategorieŽn.

Start DTM Hockenheimring 2018

Grote nieuwsgierigheid
"De aangenaam sterke ticketboeking toont duidelijk aan dat de verwachting voor het DTM-seizoen 2019 bijzonder groot is. De fans nemen onze nieuwe, duidelijke prijsstructuur uitstekend, "zegt Frederic Elsner, Director Business Unit Event ITR GmbH. "Bovendien was de algemene nieuwsgierigheid naar de DTM zelden groter dan deze momenteel is. De spectaculaire nieuwe turbo's, de nieuwkomer Aston Martin, het aantrekkelijke ondersteuningsprogramma op en naast het circuit, we kunnen allemaal nauwelijks wachten op de start van het seizoen. De fans moeten hun tickets op tijd bestellen om hun gewenste zitplaatsen veilig te stellen."

Paddock-toegang voor alle tickets inbegrepen
In vergelijking met het voorgaande jaar zijn er drie grote veranderingen voor 2019: toegang tot de paddock is in alle categorieŽn inbegrepen (zolang de voorraad strekt). Kinderen en adolescenten in de meest gunstige categorieŽn hebben nu gratis toegang tot en inclusief 14 jaar, wanneer ze worden begeleid door een volwassene. De verschillende ticketcategorieŽn zijn onderverdeeld in maximaal zeven niveaus, waarbij Categorie 1 de hoogste kwaliteit is. Fans kunnen uitkijken naar een bepaald prijsvoordeel van maximaal Ä 26,00 voor bepaalde stoelen en categorieŽn in vergelijking met 2018.

DTM fan village

Tickets van tevoren goedkoper
In principe wordt de voorverkoop ten zeerste aanbevolen voor elke DTM-fan, omdat de tickets Ä 10,00 goedkoper zijn dan kaartjes van dezelfde categorie aan de kassa. Dit komt, afhankelijk van de categorie, overeen met een prijsvoordeel van maximaal 35 procent. Naast het prijsvoordeel biedt een vroege bestelling de mogelijkheid om op alle racebanen nauwkeurig te reserveren en een grotere kans om daadwerkelijk de gewenste tribunezetels te krijgen.

Aantrekkelijke aanbiedingen voor gezinnen
De prijs is hoog: vanaf slechts Ä 10,00 kunnen autosportfans de DTM live op vrijdag beleven, weekendtickets zijn beschikbaar voor de races in Duitsland vanaf Ä 39,00. Een volwassene kan gratis tot 3 kinderen tot 14 jaar meenemen, met een ticket van de goedkoopste categorie. Voor kaarten met een hogere prijs kunnen kindertickets voor de halve prijs worden geboekt. Kinderen tot en met zes jaar dienen te worden vergezeld door een volledig betalende volwassene op alle evenementendagen.

DTM volle tribunes

Hoogwaardige raceseries in het ondersteuningsprogramma
Een DTM-weekend is niet alleen pure racen, maar een geweldige ervaring voor het hele gezin. Naast de attracties die bij de DTM zijn gevestigd en uniek zijn in motorsporten zoals Pit View, Fan Village en Fan Terrace, bieden concerten en signeersessies veel entertainment en afwisseling. Het sportprogramma omvat de Formula European Masters, de nieuw gecreŽerde W-serie, verschillende Porsche-cups en de Lotus Cup Europe, evenals andere hoogwaardige wedstrijden.

Tickets kunnen worden besteld via de officiŽle website www.DTM.com/tickets en de DTM tickethotline +49180 6 386386 (0,20 Ä / oproep incl. BTW. van een Duitse vaste lijn, max. 0,60 Ä / oproep incl BTW van het Duitse mobiele netwerk) van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS