DTM

FK Performance versterkt met twee BMW M4's het goed gevuld DTM Trophy-veld voor 2020

Uitgegeven door Peter Vader • 25 maart 2020 13:01 • Print artikel

Het in Bremen gevestigde FK Performance heeft hun deelname voor dit jaar aan de nieuwe DTM Trophy met twee BMW M4's bevestigd. FK Performance is het tweede team dat het gebruik van BMW-raceauto's in de serie aankondigt, nadat Walkenhorst Motorsport de deelname met twee auto's ook al had bevestigd. De rijders en sponsors zullen binnenkort door FK Performance worden bekend gemaakt. "Voor ons is het logisch om het programma voor 2020 uit te breiden met de DTM Trophy", legt Martin Kaemena, directeur van het FK Performance Team, uit. “De serie is nieuw, maar voor ons voldoet hij precies aan de belangrijke criteria: voldoende rijtijd voor de deelnemers, eersteklas race-evenementen met unieke toegang voor bezoekers en een prominente plek naast de DTM op enkele van de beste circuits in Europa. We zijn erg blij om daar te zijn!”

DTM Trophy FK Performance BMW M4

Fantastische kans
"Steeds meer teams realiseren zich wat een fantastische kans het is om deel te nemen aan de DTM Trophy als onderdeel van de DTM", zegt Frederic Elsner, Event Director van de DTM-marketeer ITR. “We zijn erg blij dat FK Performance deel uitmaakt van het spel. We werken nadrukkelijk aan een werkelijk indrukwekkend deelnemersveld voor ons eerste seizoen en we kunnen niet wachten om aan de slag te gaan”

Aantrekkelijke starttijden
De DTM Trophy krijgt een aantrekkelijke tijdsindeling tijdens de zes raceweekends van het seizoen 2020. Voor alle races, met uitzondering van de zaterdagrace op de Norisring, werd 15:15 uur bevestigd als starttijd. De DTM Trophy start altijd direct na de DTM, wat de grootst mogelijke aandacht garandeert in het goed gevulde programma van de DTM-raceweekends.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS