Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Zakspeed met Eastside Motorsport en Aston Martin in ADAC GT4

Uitgegeven door Johan van de Kerkhof • 31 maart 2024 09:00

Zakspeed en Eastside Motorsport zijn verheugd om aan te kondigen dat ze hun langdurige samenwerking zullen verlengen en samen deelnemen aan de ADAC GT4 Germany in 2024. Het team neemt in 2024 deel met een gloednieuwe Aston Martin Vantage GT4, ondersteund door de BCMC Group, die hoofdsponsor blijft.

Zakspeed met ESM in ADAC GT 4

De beslissing om samen deel te nemen aan de ADAC GT4 Germany onderstreept de toewijding van Zakspeed en Eastside Motorsport aan autosport op het hoogste niveau.

Een belangrijke factor voor het succes van het team is de rijdersbezetting. Zakspeed en Eastside Motorsport kondigen met trots Jan Marschalkowski en de opkomende jonge coureur Philipp Gogollok aan als hun coureurs voor het seizoen 2024. Jan Marschalkowski, die de voorbije jaren al met Zakspeed racete, heeft bewezen een getalenteerd coureur te zijn en kan terugkijken op successen zoals het winnen van het Junior-kampioenschap en de tweede plaats in de ADAC GT4 Germany. Philipp Gogollok heeft in 2023 al met EastSide Motorsport gereden en met zijn opmerkelijke leercurve heeft hij zichzelf aanbevolen voor een winnend rijderspaar.

Zakspeed met ESM en Aston Martin in ADAC GT 4

"De samenwerking tussen Zakspeed en Eastside Motorsport heeft in het verleden al tot grote successen geleid en we hebben er alle vertrouwen in dat we met onze nieuwe Aston Martin en ons rijdersduo van hoog kaliber dit succes in het seizoen 2024 verder kunnen uitbouwen," zegt Florian Schön - Team Principal EastSide Motorsport.

De BCMC Group, die in 2023 al partner was van het team, zal dit jaar opnieuw optreden als hoofdsponsor en het team ondersteunen op zijn weg naar succes. In Sebastian Genßler, aandeelhouder van de BCMC Group, heeft het team een sponsor gevonden die net zo toegewijd is aan het promoten van talent als het team zelf.

Zakspeed ∙ ESM kijkt ernaar uit om in het seizoen 2024 deel te nemen aan de ADAC GT4 Germany en het doel na te streven om de kop van het veld te bereiken.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS