Autosport NL • NK Rally

Wordt official en beleef de Eurol Hellendoorn Rally van binnenuit

Uitgegeven door Bas Kaligis • 21 augustus 2023 16:29

Altijd al eens een gedroomd om de misschien wel mooiste rally van Nederland van binnenuit mee te maken? Dit is je kans, want de organisatie van de Eurol Hellendoorn Rally is nog op zoek naar officials. Met grote namen als Jos Verstappen, Bernhard ten Brinke en Mark van Eldik aan de start maak je als official deel uit van een groot team dat klaar staat om de rally goed en veilig te laten verlopen. Ben je nog nooit eerder official geweest dan is dit een unieke mogelijkheid, want op zaterdag 2 september is er een gratis cursus voor nieuwelingen!

Beleef als official de Eurol Hellendoorn Rally van binnenuit


Het deelnemersveld van de Eurol Hellendoorn Rally op 15/16 september belooft heel veel actie op de 16 klassementsproeven. Met zo’n 20 supersnelle Rally2 bolides aan de start wordt de strijd om de eindoverwinning intens. Maar ook de Historische klasse kent bijzondere inschrijvingen, met auto’s als Lancia Rally 037, Ferrari 308 GTB, Porsche 911 SC, Audi quattro, BMW M3, Opel Manta 400 en vele andere.

Maar de organisatie van de Eurol Hellendoorn Rally kan alleen een succes worden met zo’n 1.000 officials en vrijwilligers langs het parcours. “Wij zijn nog op zoek naar officials, al dan niet met ervaring,” aldus voorzitter Erik Wevers van de Stichting Hellendoorn Rally. “En wij zorgen goed voor onze officials; iedereen krijgt een lunchpakket, een prachtige cap en een bijzondere ervaring!” Officials die al bij eenOfficialclub zijn aangesloten kunnen zich daar opgeven; alle anderen kunnen een mail sturen aan: [email protected]. Op zaterdag 2 september is er een uitgebreide training om nieuwe officials op te leiden. Deze is gratis en vindt plaats in Nijverdal. “We hopen uiteraard dat menigeen zich aanmeldt om de 41e editie van de rally in en rond Hellendoorn weer te laten ‘shinen’,” aldus Erik Wevers.

Op de website is uiteraard het laatste nieuws te vinden: www.eurolhellendoornrally.com

Eurol Hellendoorn Rally


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS