Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Viaplay-analist Ho-Pin Tung vijfde bij race-rentree op Suzuka

Uitgegeven door Frank Korsel • 23 maart 2023 15:00

Het Japanse KCMG-team met coureur Ho-Pin Tung keerde terug naar het kampioenschap van de Super Taikyu Series 2023 met een vijfde plaats tijdens de openingsronde op de Suzuka International Racing Course. De Viaplay-analist kijkt positief terug op het weekend in Suzuka.

Ho-Pin Tung

Na een succesvolle kwalificatie die het team op de zesde plaats deed belanden, hebben de coureurs Paul Ip, Ho-Pin Tung en Marchy Lee Ying-Kin een geweldige race gereden. Ze reden allemaal uitstekende stints en wilden sterk eindigen toen een incident met andere auto's de rode vlag deed rijzen en de race 45 minuten te vroeg beëindigde.

Ho-Pin Tung

Ho-Pin Tung is erg blij met het resultaat en noemt het behalen van solide punten tijdens hun terugkeer in de Super Taikyu Series een geweldige prestatie: “Ik ben erg blij dat we solide punten hebben weten te scoren tijdens onze terugkeer in de Super Taikyu Series. Iedereen heeft het hele weekend feilloos gewerkt en we zijn erin geslaagd om het resultaat te maximaliseren ondanks dat we soms niet het tempo van de koplopers hadden.”

De Super Taikyu Series gaat op 27-29 mei verder met de Fuji Super TEC 24 Hours.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS