Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Verlenging van een langdurige samenwerking tussen Herock en Comtoyou Racing

Uitgegeven door Bas Kaligis • 21 februari 2024 13:31

In de autosport telt ieder detail. Op de wagen, maar ook bij het comfort en de efficiëntie van ieder teamlid. Daarom werken AMR Comtoyou Racing en Herock al heel wat seizoenen samen! De werkkledij van Herock combineert kwaliteit, comfort en duurzaamheid, en zorgt tegelijk voor een optimale bescherming. Bovendien, en ook niet onbelangrijk, beschikken ze over een moderne styling, wat het Belgische merk onmiskenbaar één van de internationale referenties maakt.

Herock en Comtoyou Racing


En het is net op die internationale scène dat Herock en Comtoyou Racing de afgelopen jaren samen hebben geschitterd. Getooid in Herock kledij veroverde de Belgische renstal titels en overwinningen in de FIA WTCR, de TCR World Tour en TCR Europe. In 2023 was Herock ook partner van het eerste seizoen in de GT3-racerij van Comtoyou Racing.

In 2024 gaat Comtoyou Racing een nieuwe uitdaging aan, door een stevig GT-programma in samenwerking met Aston Martin af te werken. Maar één ding verandert niet: het team onder leiding van Jean-Michel Baert en François Verbist blijft nauw samenwerken met Herock, en ze blijven samen waarden als veiligheid, professionalisme en klantentevredenheid hoog in het vaandel voeren.

“We hebben al lang een link Laurent Van Laere, CEO van Herock”, stelt François Verbist, team manager van AMR Comtoyou Racing. “We willen dat de mannen en vrouwen die de kracht van ons team vormen het hele seizoen lang over de beste uitrusting kunnen beschikken, zeker nu het er zo veelbelovend uitziet. Omdat we dezelfde drang naar uitstekende prestaties delen, willen we onze langdurige samenwerking met Herock graag verder zetten. We trekken dus met veel plezier en wederzijds vertrouwen naar de start van het seizoen 2024, en ieder lid van ons team kijkt daar ontzettend naar uit!”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS