Formule 1

TV-TIP: P1 beat the Pro op RTL7 en Videoland; bekende Nederlanders via sim-racen in Formule-auto op Zandvoort

Uitgegeven door Bas Kaligis • 25 februari 2024 08:07

Vanaf zondag 25 februari 16:00 is wekelijks het nieuwe RTL7 programma P1 Beat The Pro te zien op RLT7 en te streamen op Videoland. Zeven bekende VIP tweetallen gaan met elkaar en tegen een van werelds snelste simracers Jarno Opmeer de strijd aan op de Sim om hun duo te plaatsen voor de grote finale op het circuit van Zandvoort.

Sim Racen


De deelnemende duo's zullen bestaan uit *Billy Dans, DJ La Fuente, Charly Luske, Nathan Rutjes, Lavezzi Rutjes, Thomas Berge, Glenn Helder, André Dongelmans, Tommie Christiaan, Kira Toussaint, Jody Bernal, René Watzema en Mylene & Rosanne.* Met en tegen elkaar zullen deze duoteams vormen om zo de anderen te verslaan. Het programma zal gepresenteerd worden door *Bjorn Remmerswaal*. bekend van onder andere het programma Inside Esports, wat jarenlang op Fox-Sports en ESPN werd uitgezonden.

De teams zullen gecoacht worden door Beitske Visser en Jeroen Bleekemolen.

*Mystery Guest*
Tijdens elke aflevering zal er een (bekende) mystery guest aanwezig zijn die zijn/haar sporen heeft verdiend in de autosport of in de sim wereld. Zij zullen de VIP's het vuur aan de schenen leggen tijdens een zinderende finale race op de sim.

Het belooft een spektakel te worden vol actie, competitie en hilariteit. De finale van het programma zal nog spectaculairder zijn, waarbij de drie beste koppels in een formule raceauto circuit Zandvoort opgaan om te beslissen wie zich de winnaars mogen noemen van het eerste seizoen P1 Beat The Pro.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS