Dakar

Ontmoet de Nederlandse Dakar-deelnemers op Dutch Dakar

Uitgegeven door Bas Kaligis • 6 november 2023 17:01

Na de Dakar Rally 2023 is het idee ontstaan om een nieuw evenement te organiseren voor- en door liefhebbers van de sport. Dit heeft zich ontwikkeld tot de oprichting van Stichting Dutch Dakar. Dutch Dakar is een initiatief van Gerard de Rooy, Janus van Kasteren en Ben de Groot. Zij vormen samen de Founders Club van Stichting Dutch Dakar. 12 november wordt de eerste editie van Dutch Dakar

Team de Rooy Michiel Bekx

Op het E3 Strand in Eersel rijden motoren, SSV�s, auto�s en trucks eerst een training, vervolgens een kwalificatie en tot slot rijden de coureurs een finale. Natuurlijk is dat niet alles, als bezoeker waan je jezelf in een heuse Dakar-droom. In het Dutch Dakar bivak bekijk je de voertuigen van dichtbij en zijn de monteurs volop bezig om het voertuig optimaal te laten functioneren. Er is zelfs een offici�le Dakar Store waar je Dakar merchandise kan kopen en vergeet de signeersessies niet voor een handtekening van jouw favoriete coureur!

Wil jij er bij zijn op dit unieke evenement op het E3 strand in Eersel om de Nederlandse deelnemers aan de Dakar Rally 2024 te zien met hun trucks en rallyauto's? Kijk dan HIER voor meer informatie! Heb jij nog geen toegangskaart voor Dutch Dakar of ben je op zoek naar een VIP tickets? Koop ze hier!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS