Karting • Karting Diversen

Live timing en resultaten: Ronde 2 van het DKM in de 'Home of Champions' in Genk

Uitgegeven door Frank Korsel • 27 mei 2023 09:36

Niet ver van de Duits-Nederlandse grens staat het circuit 'Home of Champions' al jaren op de racekalender van de Duitse topklasse kartraces en belooft weer groots karten. Meer dan 100 coureurs zullen strijden in de vier categorieŽn, waaronder enkele van de beste kartcoureurs ter wereld. Livetiming via deze link.

DKM Genk Livetiming

Er is ook grote belangstelling voor de DMSB Shifter Kart Cup - 44 deelnemers hebben hun inzending ingediend, wat het grootste deelnemersveld van het weekend vertegenwoordigt. De categorieŽn worden afgerond door het Duitse Junior Kart Kampioenschap (DJKM). Ondanks een poging om de DKM (OK-klas) met een verkort programma aan te kondigen, was er slechts een kleine interesse van deelnemers, en zal de klas ook in Genk geschorst worden.

In het voorprogramma zullen de jongeren uit de Mini 60 Series van Chrono Karting weer vertegenwoordigd zijn. Na het grote succes in MŁlsen start de gastserie bij alle uitstaande rondes van de DKM. In Genk ziet de functie voor single-race-evenementen een toename tot 20 coureurs in het veld.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS