Autosport Internationiaal Singleseaters • FRECA

Kas Haverkort na overwinning in Zandvoort: "Ongelooflijk om hier te winnen!"

Uitgegeven door Frank Korsel • 15 oktober 2023 09:33

ZANDVOORT - Kas Haverkort won op het circuit van Zandvoort zijn tweede Formula Regional European Championship by Alpine-overwinning van het seizoen. De Van Amersfoort Racing-coureur reed in de eerste race van het weekend naar een sensationele overwinning en sprak zijn dank uit na de winst.

Kas Haverkort

“Het is ongelooflijk om hier op Zandvoort, onze thuisbaan, te winnen", begint Haverkort direct na zijn overwinning. "De race verliep heel goed en ik wist een goede start te pakken. Ik behield mijn positie en behield het juiste gat tot aan de safety car-periode. Na de herstart wist ik voorop te blijven en de nodige voorsprong op te bouwen om deze fantastische overwinning veilig te stellen. Ondanks de behoorlijk harde wind was onze auto vandaag perfect en kon ik een belangrijke overwinning behalen, die een speciale plaats inneemt voor mijn familie, sponsors en supporters.”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS