Autosport Internationiaal Singleseaters • FRECA

Joshua Dufek rijdt in 2023 opnieuw bij Van Amersfoort Racing in het FRECA

Uitgegeven door Frank Korsel • 2 maart 2023 14:30

Het Nederlandse Van Amersfoort Racing heeft bekend gemaakt dat Joshua Dufek ook in 2023 voor het team rijdt in het Formula Regional European by Alpine-kampioenschap. De Zwitser begint aan zijn tweede jaar bij het team en hoopt dit jaar mee te strijden om de titel naast teamgenoot Kas Haverkort.

Joshua Durksen

In 2023 gaat Dufek de uitdaging aan van een tweede seizoen in het FRECA samen met Van Amersfoort Racing. Met ervaring in de serie heeft hij een zelfverzekerde kijk op het seizoen. Hij merkt op: �Terugkeren met VAR voor een tweede seizoen in het FRECA is iets waar ik echt enthousiast over ben. Ik heb een sterke relatie opgebouwd met het team en we communiceren heel goed samen. Ik kijk erg vooruit om verder te groeien met het team. Ik ben net klaar met de Frmec, wat een geweldige manier was om me voor te bereiden op het kampioenschap. Zoals vorig jaar zal het raster erg competitief zijn, en ik kan niet wachten tot het allemaal aan de slag gaat!"

Het FRECA-seizoen telt tien rondes, allemaal gehouden op prestigieuze F1-circuits. Het kampioenschap heeft een groot aantal racetalenten op hoog niveau aangetrokken, waardoor een competitieve omgeving wordt gecre�erd voor chauffeurs om vooruit te komen en zich voor te bereiden op het volgende niveau omhoog.

"We zijn duidelijk erg enthousiast om in 2023 met Joshua te blijven werken", zegt Rob Niessink, CEO van Van Amersfoort Racing. �Dit zal ons derde jaar samen zijn, en in deze periode is de houding en gretigheid van Josh om zich te ontwikkelen als chauffeur alleen maar gegroeid. Zijn vastberadenheid om succesvol te zijn is besmettelijk en zijn connectie met het team zal zijn drive ondersteunen om dit jaar geweldige resultaten te behalen!�

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS