Formule 1

Full house F1 Zandvoort! Reactie Jan Lammers: "Alle tickets Dutch Grand Prix voor zaterdag en zondag verkocht"

Uitgegeven door Bart • 18 mei 2022 09:50 • Print artikel

Op 2, 3 en 4 september 2022 is CM.com Circuit Zandvoort opnieuw het decor van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. De F1-tickets voor de kwalificatie op zaterdag en voor de race op zondag waren razendsnel uitverkocht. Recentelijk zijn ook alle hospitality-arrangementen voor alle drie de dagen verkocht, zowel voor dit jaar als voor 2023. Jumbo maakt met de Super Friday actie het racespektakel toegankelijk voor een breed publiek door de allerlaatste tickets beschikbaar te stellen.

Max Verstappen


Jan Lammers, sportief directeur van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix: “Het is geweldig dat alle tickets voor de zaterdag en zondag verkocht zijn. Daarnaast is de Dutch Grand Prix ook een enorm succes onder het bedrijfsleven. Het is mooi nieuws voor alle racefans dat er met de actie van Jumbo nog tickets zijn voor Super Friday. Deze dag belooft dit jaar een nog groter spektakel te worden dan in 2021. Prachtig natuurlijk om dit te beleven met zoveel mogelijk Nederlandse fans, voor wie het kopen van een ticket door deze actie van Jumbo zo bereikbaar mogelijk wordt gemaakt. Op naar een fantastische Super Friday en op naar een weekend vol race spektakel en entertainment!”

Jumbo is er bijzonder trots op om, als jarenlange sponsor van Max Verstappen, de allerlaatste tickets voor de openingsdag van het raceweekend aan te mogen bieden met 50% korting. Klanten van Jumbo kunnen deze tickets vanaf 18 mei bemachtigen bij aankoop van wekelijks wisselende actieproducten.

De beste coureurs van de wereld in actie
Super Friday op 2 september 2022 is een unieke kans om de allerbeste coureurs van de wereld in verschillende raceklassen in actie te zien. Het is bovendien de eerste keer dat Max in zijn RB18 auto het asfalt van het Nederlandse circuit betreedt als wereldkampioen van de koningsklasse in de autosport. Toeschouwers zijn niet alleen getuige van de openingsdag van de Formule 1 in Zandvoort: ook de Formule 2, Formule 3 en de Porsche Mobil 1 Supercup staan namelijk op het programma. Super Friday wordt een echte familiedag met volop entertainment en activiteiten. Zo kunnen liefhebbers karten, is er een reuzenrad, F1 Esports, Pitstop challenge, toegang tot de officiële Fanzone en zijn er optredens van diverse artiesten. Alle informatie over de actie van Jumbo en het kopen van de kortingstickets voor Super Friday staat op jumbo.com/gp.


 

Babe-box

Xtra

COLUMNS