Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Dries Vanthoor: "Het belangrijkste is dat Charles in orde is"

Uitgegeven door HJ van Keulen • 19 februari 2024 22:14

Terwijl Laurens Vanthoor met Porsche de Bathurst 12H won, zag zijn jongere broer Dries Vanthoor een mogelijk podium in rook opgaan. Ondanks dat Sheldon van der Linde een solide poleposition veiligstelde voor auto #32, bleek de Bathurst 12-uursrace een uitdaging voor Team WRT. De race begon veelbelovend voor Dries, Sheldon en Charles met auto #32 aan de leiding in het eerste deel van de race en beide auto's die in het eerste derde deel van de race in de top vijf reden. Een ongelukkig incident met een gelapte auto leidde er echter toe dat Charles Weerts met zijn nummer 32 BMW in het vijfde uur moest opgeven.

Dries Van Thoor rijder van #32 Team WRT


Dries Vanthoor, rijder van #32 Team WRT: “Het is jammer hoe het eindigde, maar we hadden een geweldige opbouw naar de race. Sheldon presteerde geweldig in de kwalificatie. Het was echt een teamprestatie om goed samen te werken en de auto te krijgen waar we hem willen hebben in de kwalificatie en tijdens de race. Ik moet echter mijn vaardigheden verbeteren, want daardoor verloor ik de kwalificatiestoel."

"Uiteindelijk eindigde de race kort voor ons, maar dat hoort bij racen. Het belangrijkste is dat Charles in orde is. Laten we alles analyseren en ervoor zorgen dat we niet weer in deze situatie terechtkomen!”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS