Formule 1

De grootste Formule 1-show ooit in London: F1 Live-show vanavond op Ziggo Sport F1 Racing!

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 juli 2017 10:02

Maak je klaar voor de grootste Formule 1-show ooit! In aanloop naar de Grand Prix op Silverstone, wordt er vanavond in de straten van Londen een fantastische F1-demo georganiseerd. Het grote live-evenement vindt plaats op Trafalgar Square en Whitehall. Je maakt het vanaf 19.00 uur live mee bij Ziggo Sport Racing! Als échte autosportliefhebber mag je dit event natuurlijk niet missen! F1 Live London: 19.00 uur op Ziggo Sport Racing.

Formule 1 F1

GROOTSTE FORMULE 1-SHOW OOIT
Het is de eerste keer dat alle Formule 1-teams zich verzamelen voor een groot event (buiten alle F1-tests en races om). Liberty Media, de nieuwe eigenaren van de F1, proberen met dit soort evenementen de Formule 1 dichter bij de fans te brengen. De organisatie noemt het zelf 'de grootste show in de historie van F1'.

'F1 Live Londen is het beste voorbeeld van de ontwikkeling die F1 dit jaar doormaakt', zegt managing director Sean Bratches. 'Er is geen betere manier op dit fantastische seizoen te vieren. Het draait hier allemaal om de fans. Wij willen ze de kans geven dichter bij de teams, wagens en coureurs te komen.'
F1 Live London: 19.00 uur, Ziggo Sport Racing

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS