Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

David Schumacher en Benjamin Hites noteren de snelste tijden tijdens de vrije training van de ADAC GT Masters

Uitgegeven door Peter Vader • 7 juni 2024 16:20

Sterke start van het Zandvoortse weekend. David Schumacher scoorde de snelste rondetijd in de eerste vrije training van de ADAC GT Masters. De Youngster van het Haupt Racing Team stond met een tijd van 1:34.434 minuten bovenaan de tijdenlijst op het CM.com Circuit Zandvoort. Benjamin Hites zorgde voor de beste tijd in de tweede vrije training met een tijd van 1:34,421 minuten. De coureur van het GRT - Grasser Racing Team zette ook de snelste ronde van de dag neer met zijn Lamborghini.

ADAC GT Masters Zandvoort 2024 Benjamin_Hites_Lamborghini
Benjamin Hites reed met zijn Lamborghini de snelste tijd van de dag


David Schumacher is erg gemotiveerd voor het Zandvoort-weekend. De 22-jarige pakte aan het begin van het seizoen in Oschersleben een pole position, maar door technisch pech kon hij geen goed resultaat behalen. Samen met titelverdediger Salman Owega wil het neefje van Michael Schumacher en de zoon van ex-Formule 1- en DTM-coureur Ralf Schumacher nu zijn eerste podium in Zandvoort behalen met de Mercedes-AMG GT3 van het Haupt Racing Team. Dit is ook het doel van de teams Aston Martin en Lamborghini, die in Oschersleben niet op het podium eindigden. Lamborghini zette uiteindelijk met Benjamin Hites de snelste tijd van de dag neer met een tijd van 1:34,421 minuten.

ADAC GT Masters Zandvoort 2024 David Schumacher Mercedes-AMG
David Schumacher scoorde de snelste rondetijd in de eerste vrije training van de ADAC GT Masters
ADAC GT Masters logo


Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS