Autosport NL • DNRT

Biesheuvel Autosport lanceert Mercedes SLK Cup: Veel fun en racen voor een klein budget

Uitgegeven door Bas Kaligis • 23 november 2015 15:37

NIEUWENDIJK � Onlangs heeft Biesheuvel Autosport de krachten gebundeld met een aantal partijen om met een betaalbare en spectaculaire racecup te komen. In het raceseizoen 2016 wordt daarom een geheel nieuwe en vooral betaalbare raceklasse ge�ntroduceerd, namelijk de Mercedes-Benz SLK Cup. In 2016 wordt met de Mercedes-Benz 230 SLK gestart; deze fraaie sportwagen beschikt over een 193pk sterke 2,3 liter motor.

Mercedes SLK Cup

Het racen met de Mercedes-Benz 230 SLK betekent een mooie aanvulling op de huidige auto�s in de diverse raceseries. Als uitgangspunt dient een standaardauto met 193 pk, met daarbij de noodzakelijke
veiligheidsaanpassingen en natuurlijk een racekit. Voorop staat dat de running costs zo laag mogelijk zijn. Bijzonder is dat met de Mercedes-Benz SLK zowel met open als gesloten dak geracet kan worden!
De door Biesheuvel Autosport met zorg samengestelde racekit zal bestaan uit een AST schokdemper- en verenset, een door de KNAF gecertificeerde rolkooi met aanpassing van het dak en de kofferklep, met daarnaast een onderdelen pakket, bestaande uit sportstuurwiel, racestoel en gordels, lichtmetalen wielen en racebanden, etc.

Biesheuvel Autosport kan door jarenlange ervaring en goede relaties met de fabrikanten topkwaliteit leveren voor een lage prijs.

Zo laat Biesheuvel Autosport zien dat actief deelnemen aan autosport ook voor coureurs met een klein budget tot de mogelijkheden behoort. Waarbij plezier beleven voorop staat!

Na de eerste intensieve tests met de Mercedes-Benz SLK in race uitvoering op de circuits van Zandvoort en Spa-Francorchamps zal op zondag 29 november de Mercedes-Benz SLK Cup worden gepresenteerd op het Circuit Park Zandvoort.

Ge�nteresseerden zijn van harte welkom � aanmelding per email via
[email protected] wordt ten zeerste op prijs gesteld.

Voor meer informatie:
Biesheuvel Autosport, T 0183-403400, I

Kijk voor meer info op: www.slkcup.nl

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS