Autosport NL • DNRT

De Winterkoningwn van Zandvoort

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 maart 2015 02:58

Simon Knap is het raceseizoen uitstekend begonnen. De snelle Zaankanter won samen met teamgenoot Bas van de Ven de laatste race van het Winter Endurance Kampioenschap op Circuitpark Zandvoort. Voor deze Final 4; een vier uur durende langeafstandrace waren 37 race auto�s ingeschreven met maar liefst 15 auto�s in de divisie 2. Knap en Van de Ven wonnen met hun BMW 320D WTCC van MDM Motorsport niet alleen hun klasse, maar pakten ook de overall-zege. Door deze overwinning schreef het duo ook nog eens het algemene kampioenschap op hun naam. Een grandioos succes en een mooie start van het nieuwe raceseizoen.

�We hoopten op een goed resultaat. Het motto was; in de aanval, vooral blijven rijden en geen fouten maken. Dat dit dan lukt is bijzonder, omdat we niet over de snelste wagen in het veld beschikten�, verklaarde een dolblije Simon Knap.

�Alles liep perfect, de pitstops liepen als een geoliede machine en het team heeft geweldig werk verricht. En Bas en ik maakten het af op de baan. We doen het met zijn allen�, aldus teamplayer uit Noord-Holland. �Het is super om het seizoen zo te beginnen. Dit geeft vertrouwen.�

Binnenkort maakt Simon Knap zijn plannen voor 2015 bekend

Bekijk HIER de foto's van het feestje van Knap en Van de Ven

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS