Formule 1

Reactie Max Verstappen over 'verloren' titelstrijd: "Is het nog een gevecht dan?"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 6 oktober 2018 08:11 • Print artikel

SUZUKA - Het was een tevreden lachende Max Verstappen die na afloop van de kwalificatie van de Grand Prix van Japan met een derde tijd op zak uit de auto stapte. Tegenover oud-Grand Prix-winnaar David Coulthard deed hij zijn relaas over zijn rijden op het circuit van Suzuka.

Max Verstappen Red Bull Racing Grand Prix Japan


"Normaal gesproken zouden we dicht bij Ferrari zitten, maar waren we net niet snel genoeg", zei Verstappen met een lach. "Maar we namen de juiste beslissing in Q3. Het is goed om derde te zijn. Jammer genoeg konden we de fans geen spannende Q3 geven. Het mooi ze hier allemaal te zien. Ze zijn zo gepassioneerd over Formule 1. Zelfs als het regent blijven ze. En zelfs als de monteurs aan de autoís aan het werken zijn. Dat is te gek om te zien. Ik had niet verwacht derde te zijn vandaag. Nu hebben we een grotere kans om op het podium te eindigen."
Dat Vettel zich tevreden moest stellen met de negende plaats, was een slecht teken voor de titelstrijd. "Is het nog steeds een gevecht dan?", vroeg de Red Bull-rijder zich af. "Daar ben ik niet zo zeker van."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS