Formule 1

Nog steeds jaloers op Max Verstappen? Carlos Sainz uit zijn frustratie: "Stoeltje bij Red Bull, maar nu..'

Uitgegeven door Wim Boekel • 17 januari 2017 11:13 • Print artikel

Carlos Sainz geeft toe dat hij ‘boos’ is, maar ook ‘geduldig’, nu zijn carrière lijkt stil te vallen bij Toro Rosso. De Formule 1-coureur zag zijn teamgenoot Max Verstappen doorgroeien naar Red Bull Racing, waardoor hij veroordeeld is aan nog een seizoen bij de Formule 1-renstal uit Faenza. De Spanjaard moest een aanbod van Renault afwijzen en werd nog gekoppeld aan het stoeltje bij Mercedes, maar Red Bull wilde hem niet laten gaan.

Max Verstappen en Carlos Sainz Red Bull

“Het was lastig”, vertelde de 22-jarige coureur aan de Spaanse krant El Pais. “Het doen van zo'n jaar Formule 1, zoals ik deed is erg lastig. Dat is waarom ik boos ben dat ik niet vooruitga. We hadden een interessant aanbod van Renault, maar dat is uiteindelijk door zowel mij als Red Bull afgewezen. Dat is het leven."

"In elke ander seizoen waren mijn prestaties goed geweest voor de stap naar Red Bull Racing. Dan denk ik dat ik een stoeltje bij Red Bull had gehad, maar nu is het team vol. Ze zijn blij met de twee coureurs die ze hebben. Zoals ik zei, dat is het leven en soms is de Formule 1 moeilijk te begrijpen. Ik moet het geduld hebben en dan komt het vanzelf.”

Robert Doornbos: "Andermaal verschil in talent Max Verstappen en Carlos Sainz"

Carlos Sainz was jaloers op Max Verstappen: "Niemand hield rekening met mij"Formule 1 met Max Verstappen? Zakelijk opvoeren? Heeft u een eigen bedrijf? Kijk dan eens voor Ziggo Zakelijk inclusief de Formule 1 met Ziggo Sport om dit te boeken op uw zaak? Vraag HIER vrijblijvend Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS