Formule 1

Lewis Hamilton laat hint vallen over contractbesprekingen: "Ik wil dit team echt..."

Uitgegeven door Johann Petermann • 24 april 2018 06:50 • Print artikel

Lewis Hamilton heeft gesuggereerd dat hij akkoord gaat met een contractsverlenging bij Mercedes omdat hij hun wil helpen om ‘het meest succesvolle Formule 1 team in de geschiedenis’ te worden. Aan het einde van dit seizoen loopt zijn contract bij de Duitse renstal af en hij heeft tot nu toe nog niks getekend voor volgend jaar. Dit jaar hebben ze bij Mercedes nochtans geen overwinning behaald.

Lewis Hamilton

Niki Lauda beweerde onlangs dat de Brit al een principeakkoord heeft bereikt met het team. Maar hoe langer het duurt om de overeenkomst te bezegelen, hoe meer vragen gesteld worden over de toekomst van de viervoudig wereldkampioen. Hamilton houdt desondanks vol dat hij Mercedes wil helpen om het grootste team ooit in de Formule 1 wil worden waarmee hij suggereert dat hij bij het Duitse team wil blijven.

“Mijn hoop voor de toekomst is doorgaan – blijven groeien, uitblinken en altijd vooruitgaan,” zei Hamilton in gesprek met Toto Wolff op de website van het Mercedes Formula One team. “Ik wil dit team echt verder brengen dan het ooit is geweest. Ik wil deel uitmaken van deze reis waarbij Mercedes het meest succesvolle Formule 1 team in de geschiedenis is. Ik wil zover mogelijk gaan als ik kan met de levensduur van een coureur zoals ik die heb, zodat het een hele, lange, lange tijd duurt voordat iemand anders dat kan inhalen.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS