Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Maserati sponsor van de Rolex Monte-Carlo Masters 2022

Uitgegeven door Deni Volkers • 9 april 2022 06:40

Maserati heeft zich als sponsor verbonden aan de Rolex Monte-Carlo Masters. Van 9 tot en met 17 april is het merk met de drietand nadrukkelijk vertegenwoordigd tijdens de 2022-editie van het toernooi.

Maserati

De sponsorovereenkomst tussen Maserati en de Rolex Monte-Carlo Masters biedt Maserati de mogelijkheid om de waarden en modellen van het merk onder de aandacht van een internationaal publiek te brengen, tijdens één van de meest prestigieuze tennistoernooien in het circuit. Een event dat internationaal bovendien bekendstaat als de benchmark voor elegantie binnen de tenniswereld.

Maserati

De sportwereld maakt al sinds Maserati’s begindagen deel uit van het DNA van het merk. De passie van Maserati komt nu ook terug op de gravelbanen, mede dankzij de introductie van de Maserati Grecale. Het nieuwe model – in Trofeo-uitvoering en getooid in de kleur Giallo Corse – is tijdens de Rolex Monte-Carlo Masters niet te missen in de Commercial Village.

Maserati

De Grecale is Maserati’s nieuwe SUV en de belichaming van het ‘Everyday Exceptional’ concept. Hij biedt de perfecte mix van veelzijdigheid, elegantie, performance en innovatie. De Trofeo-versie is voorzien van een 530 pk sterke high-performance V6, die is gebaseerd op de Nettuno-motor uit de Maserati MC20 supersportwagen. Hij weerspiegelt het meest extreme aspect van Maserati, met een expliciete focus op prestaties, zonder in te boeten op het gebied van comfort. De kleur Giallo Corse is extreem sportief en symboliseert de hechte band tussen Maserati en de stad Modena. Giallo Corse combineert de twee opvallende kleuren van de stad door een gele basis te mengen met een blauwe mica, voor een stijlvolle tech-look. De carrosserie van de Grecale Trofeo onderscheidt zich verder door 21 inch lichtmetalen velgen, speciale sportuitlaten en inzetstukken van koolstofvezel in de voor- en achterbumper en in de zijskirts.

maserati

Als onderdeel van de samenwerking tussen Maserati en de Rolex Monte-Carlo Masters 2022 kunnen gasten in de VIP Village ook een speciale Maserati MC20 Fuoriserie bewonderen, die voor deze gelegenheid in een exclusieve kleurstelling is uitgevoerd, als eerbetoon aan de iconische Maserati Birdcage. Dankzij het Maserati Fuoriserie personalisatieprogramma accentueert deze speciale MC20 de concepten van stijl en sportiviteit die het merk dichter bij de tenniswereld brengen.

Maserati

Met Fuoriserie biedt Maserati klanten keuze uit een breed scala aan designs en kleuren. Vervolgens is het aan individuele klanten om zich met behulp van Fuoriserie nog verder te onderscheiden en hun persoonlijke creativiteit te uiten.

Maserati

De passie om te wedijveren en te winnen: het zijn de waarden die het Italiaanse merk met de drietand altijd al hebben gekenmerkt. Diezelfde DNA-eigenschappen zijn tijdens het toernooi terug te vinden in de modellen van het merk. Maserati is de officiële autopartner van het tennistoernooi en ontfermt zich tijdens het event met een uitgebreid wagenpark (mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met Leasys) over de mobiliteit van de spelers en gasten.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS