Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

HTP Winward Motorsport: Indy Dontje deelt Mercedes met Maximillian Götz en Raffaele Marciello met Phillip Ellis

Uitgegeven door Johan van de Kerkhof • 24 maart 2020 15:02 • Print artikel

Indy Dontje vormt weer een ijzersterk duo met zijn collega Maximillian Götz in de ADAC GT Masters bij HTP Winward Motorsport. Met twee paar sterke rijderduo’s wil het Duits-Amerikaanse team weer een gooi doen naar het kampioenschap in de ADAC GT Masters. Net als vorig jaar, toen de equipe een derde plaats in de eindstand van het kampioenschap behaalde, gaat de succesvolle rijderscombinatie weer de strijd aan.

Indy Sachsenring GTM 2019

De tweede auto wordt bemand door de Brit Phillip Ellis en de regerend wereldkampioen in de FIA GT Cup, de Italiaan Raffaele Marciello. Het team uit Altendiez, vlakbij Koblenz, won als HTP Motorsport in 2018 het teamkampioenschap. In 2020 gaan ze onder de nieuwe naam HTP Winward Motorsport de strijd aan in de ADAC GT Masters.

Het Amerikaanse Winward Motorsport uit Pasadena werd in 2017 opgericht en rijdt in de IMSA Michelin Pilot Challenge (IMPC). Tijdens de eerste wedstrijd van dit jaar in Daytona, behaalde het team de tweede en derde plaats met de Mercedes AMG GT4. Komend seizoen wordt het dus een samenwerking met HTP Motorsport.

Indy en Max rijden met Nr47 weer in de vertrouwde “Mamba” kleuren, terwijl Phillip en Raffaele in een blauw/witte kleurstelling met startnummer 48 gaan rijden.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS