Formule 1 • MOTO GP

Yamaha-rijder Alex Rins: "We werken hard om opnieuw een sterke en competitieve motor te hebben"

Uitgegeven door Frank Korsel • 26 april 2024 09:44

MotoGP-rijder en ambassadeur van Estrella Galicia 0,0, Alex Rins, gaat vastberaden naar Jerez om weer in topvorm te komen. Hij grijpt ook de kans om deel te nemen aan een zeer speciale activatie, hoewel de details van dat evenement nog geheim zijn. Desalniettemin hebben we met hem kunnen praten over zijn ambities voor het seizoen.

Alex Rins Yamaha MotoGP

Alex Rins maakte vorig jaar een grote indruk tijdens de Grand Prix van de Americas met een fantastische overwinning op een motor van een onafhankelijk team. Dat was een echte mijlpaal die helaas niet de continu´teit had die de fans van de Catalaanse coureur met Aragonese afkomst hadden gehoopt, vanwege het feit dat hij kort daarna slachtoffer werd van een blessure die de rest van het seizoen volledig be´nvloedde.

Terwijl hij herstelde van zijn blessure aan zijn scheenbeen en kuitbeen, kwam het nieuws naar buiten dat hij naar het Yamaha-fabrieksteam zou gaan, waarmee hij nu het seizoen tegemoet gaat met het Japanse merk en hernieuwde hoop nadat hij zijn eerste punten had gescoord tijdens de recente Grand Prix van Portugal.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS