DTM

Verstappen.com Racing-coureur Thierry Vermeulen wil goede flow vasthouden op de Lausitzring

Uitgegeven door Bart • 18 augustus 2023 13:15

De Deutsche Tourenwagen Masters, de DTM, gaat dit weekend verder op de Lausitzring. Na vier top 10-finishes in korte tijd hoopt Thierry Vermeulen weer op een goede klassering. De Verstappen.com Racing coureur komt voor Emil Frey Racing uit in een Ferrari 296 GT3 en reed onlangs op de Nürburgring naar een achtste en tiende positie.

Thierry Vermeulen


"Ik voel me klaar voor de Lausitzring", zegt Vermeulen op de donderdag voorafgaand aan het DTM-weekend. "Het is mooi om hier weer te rijden, nadat ik vorig jaar hier met de ADAC GT Masters ben geweest. Het is een unieke baan met een erg trage eerste sector en je moet veel over de curbs rijden. Het is een totaal andere baan dan de banen waar we hiervoor hebben gereden. Dat maakt het uitdagend en leuk."

"Op vrijdag hebben we de vrije trainingen, dus laten we afwachten hoe het gaat lopen. We zitten in een goede flow met vier top 10 finishes in de laatste races. Dat willen we natuurlijk vasthouden. Ik hoop op een goed resultaat en enkele mooie gevechten op de baan. Het zal op deze technische baan niet makkelijk worden. Het is een uitdaging om een goed rondje aan elkaar te knopen. Daarnaast verwachten ze verschillende weersomstandigheden, maar ik kijk er enorm naar uit."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS