Dakar

Tijdschema en programma Dutch Dakar; de kans voor de fans om de Nederlandse Dakar-deelnemers te zien!

Uitgegeven door Bas Kaligis • 5 november 2023 09:29

De Nederlandse Dakar Rally deelnemers zijn al maanden bezig met het perfectioneren van hun voertuigen voor de zwaarste rally van het jaar, Dakar 2024. Zondag 12 november tonen de teams ��nmalig het resultaat van hun harde werk aan het Nederlandse publiek. Hier het voorlopige programma van Dutch Dakar 2023.

null

De poort van het E3 Strand in Eersel opent om 09:30 uur, waarbij het programma op de baan start om 10:00 uur. Nadat alle deelnemers de baan hebben verkend, stelt de organisatie de teams voor op het grote podium.

Na een indrukwekkende demonstratie van de Dakar Classics begint de kwalificatieronde. Vervolgens krijgen de Futures de kans om zich aan het publiek te presenteren, gevolgd door nog een optreden van de Classics op de baan. De dag wordt uiteraard spectaculair afgesloten met een Grande Finale.

Naast de spannende activiteiten op de baan, kun je ook een wandeling maken door het bivak om de voertuigen van dichtbij te bewonderen. Bovendien zijn er verschillende horecagelegenheden waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

Wil jij er bij zijn op dit unieke evenement op het E3 strand in Eersel om de Nederlandse deelnemers aan de Dakar Rally 2024 te zien met hun trucks en rallyauto's? Kijk dan HIER voor meer informatie! Heb jij nog geen toegangskaart voor Dutch Dakar of ben je op zoek naar een VIP tickets? Koop ze hier!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS