Karting • NK IAME

NK IAME 15-17 maart op Karting des Fagnes: NK-titels en tickets te winnen voor de IAME World Finals in Valencia

Uitgegeven door Bas Kaligis • 8 februari 2024 02:34

IAME SERIES NETHERLANDS-NK IAME - Officieel KNAF Nederlands Kampioenschap Karting. De IAME SERIES NETHERLANDS-NK IAME is het officieel Nederlands Kart Kampioenschap IAME en wordt onder auspiciŽn van de Nederlandse ASN KNAF georganiseerd. Het kampioenschap is een officiŽle nationale IAME kartserie, de IAME SERIES NETHERLANDS. In 2024 wordt er ťťn groot evenement gehouden voor de NK-titels. Bovendien worden zijn er tickets te winnen voor de IAME WORLD FINALS (IWF) 2024, die van 4-9 november 2024 gehouden wordt in Valencia, Spanje.

NK IAME

KALENDER en TICKETS IWF24
Het grote doel blijft om karting te promoten via het organiseren van goed georganiseerde events op sterke internationale banen. Een doel, dat de organisatie samen met importeur PDB, de servicepunten en deelnemers realiseren en dat internationaal haar vruchten afwerpt.
Voor 2024 bestaat de kalender uit ťťn Major event op Karting des Fagnes in Mariembourg (BelgiŽ), 15-17 maart 2024.

In dit event wordt gestreden om de titels Nederlands Kampioen IAME en om de Tickets voor de IAME WORLD FINALS (IWF) 2024, dat van 4-9 november 2024 wordt georganiseerd in Valencia Spanje!

NK IAME


LICENTIE
De licentie kunt u voor Nederland aanvragen bij de KNAF via www.knaf.nl en voor BelgiŽ bij de RACB via www.racb.com.
De ouder- kind licentie is vereist ingeval van minderjarigheid rijder (NL). De minimaal vereiste licentie is voor Nederlandse deelnemers de KNAF licentie Nationaal (EU), voor Belgische deelnemers de Licentie Nationaal en voor buitenlandse deelnemers de nationale clublicentie van een andere ASN die onder auspiciŽn staat van de FIA.

Voor Nederlandse deelnemers let op; de KNAF stelt eisen aan scholing en examens. Informeert u bij de KNAF naar de bijzonderheden.

Meer info over NK IAME op Karting des Fagnes in Mariembourg (BelgiŽ), 15-17 maart 2024:

Algemene voorwaarden NK IAME

Het concept van het NK IAME

Informatiebulletin voor nieuwe rijders

Kijk HIER voor informatie over het NK IAME

 

Babe-box

Xtra

COLUMNS