Formule 1 • MOTO GP

MotoGP-legendes Jorge Lorenzo en Dani Pedrosa dagen elkaar uit voor bokswedstrijd

Uitgegeven door Frank Korsel • 26 april 2024 12:47

Dani Pedrosa en Jorge Lorenzo zorgden afgelopen week voor een klein vuurtje in de MotoGP-wereld. De Spaanse MotoGP-legendes hebben op Instagram laten weten dat ze een bokswedstrijd voor het goede doel willen organiseren.

Dani Pedrosa Jorge Lorenzo

Dit weekend rijdt de test- en reserve-rijder van KTM zijn eerste Grand Prix van het seizoen als wildcard op het circuit van Jerez. Voor het weekend postte Lorenzo een video waarin hij druk bezig was met boksen. Hij vraagt of Pedrosa de uitdaging aangaat. Onder een video van Pedrosa reageert de KTM-rijder: “99 VS 26”, de nummers van de coureurs met bokshandschoenen.

In een persconferentie van de MotoGP werd de voormalig Honda-piloot door DAZN gevraagd naar de bokswedstrijd met wereldkampioen Lorenzo: "Nu evenementen met beroemdheden in de mode zijn, heb ik een enigszins gekke uitdaging bedacht: ik daag je hier uit, bij boksclub Gran Price in Barcelona Ik hoop dat je deze uitdaging aangaat en je in de ring ziet."

"Eerst vond ik het een behoorlijk gek idee, maar het is ook waar dat ik nu in vorm ben, en ik ga de verleiding niet ontkennen om je een klap te geven. Dus ik accepteer je uitdaging." 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS