Formule 1

Max Verstappen over zijn ultieme poleronde in Abu Dhabi: "Hit or mis met de auto, maar dit is wat we wilden"

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 11 december 2021 18:05

Max Verstappen heeft pole gepakt voor de laatste Grand Prix van 2021.
Zijn grote titelrivaal staat naast hem op de eerste startrij. Lewis Hamilton start op de mediumband. Verstappen zal de race starten op de softband.

Max Verstappen

"Het is een geweldig gevoel", liet Max Verstappen weten aan David Coulthard. "We hebben de auto ook tijdens de kwalificatie verbeterd en dat pakte goed uit. Tijdens de vrije trainingen was het nog een beetje hit or mis met de auto, maar dit is wat we wilden. Pole pakken hier is niet makkelijk. Vooral niet met de vorm van Mercedes de afgelopen tijd. Ik voelde me goed op zowel de medium als op de soft band. Maar we zijn uiteindelijk voor de soft gegaan. Morgen hoop ik op een goede start en van daaruit gaan we ons best doen. Ik ging de kwalificatie vrij rustig in. Ik weet dat het team en ik altijd alles geven. Dus daar hoef ik me niet druk om te maken. Morgen gaan we er weer helemaal voor".



BetCity.nl is hét online bettingplatform voor de F1 fans: Zet nu in en wed op de Formule 1 GP Abu Dhabi Max Verstappen of Lewis Hamilton


Wie wordt er kampioen in de Formule 1?
Wie wint de Grand Prix van Abu Dhabi? Volg jij de Formule 1 op de voet en ben je een fan van een bepaalde F1-coureur, speel dan eens mee op Bet City en voorspel wie de Grand Prix van Abu Dhabi wint en wie er wereldkampioen F1 wordt? Max Verstappen of Lewis Hamilton. Kijk dan HIER en doe eens een voorspelling. Kies dan jouw winnaar van de Formule 1 GP van Abu Dhabi op Bet City en wees dan zelf een winnaar.

BetCity.nl is hét online bettingplatform voor de sportfans. BetCity.nl gaat tot het gaatje om bij te houden wat er speelt, zodat jij kan inzetten met inzicht in plaats van op onderbuikgevoel. Speel slim! Zet nu in en wed op de Formule 1 GP van Abu Dhabi of zet nu in en wed op de Champions League, Eredivisie, Europa League, Premier League en vele andere topcompetities.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS