Autosport Internationiaal Singleseaters • FIA Formule 2

LINE-UP: Paul Aron vervangt de Fransman Clément Novalak bij Trident

Uitgegeven door Bas Kaligis • 20 november 2023 17:31

Trident Motorsport kondigt met trots aan dat de 19-jarige Est Paul Aron deel uitmaakt van de line-up voor de laatste ronde van het FIA Formule 2-kampioenschap op Yas Marina in de Verenigde Arabische Emiraten. De inwoner van Tallinn maakt zijn eerste start in het kampioenschap. Dit seizoen boekte Aron positieve resultaten in het FIA Formule 3-kampioenschap, met een derde plaats in het coureurskampioenschap, één overwinning, vier podiumplaatsen en twee snelste ronden.

Paul Aron Trident F2

Aron vervangt de Fransman Clément Novalak, die al lange tijd deel uitmaakt van de Trident-familie. Het team wenst hem het allerbeste voor het vervolg van zijn carrière. Trident zal Aron, die naast Roman Staněk zal rijden, de maximale ondersteuning geven die nodig is om ervoor te zorgen dat hij snel vertrouwen zal krijgen in een auto uit de hogere categorie en zijn waarde zal laten zien.

"Met veel plezier kondigen we aan dat Paul Aron komend weekend in Abu Dhabi zijn debuut maakt onder de vlag van Trident Motorsport in het FIA Formule 2-kampioenschap", zei Giacomo Ricci. "Het team zal er alles aan doen om hem vertrouwen te laten krijgen in de nieuwe categorie, want dit wordt zeker een belangrijke stap voor zijn carrière. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met Paul, die Clément Novalak zal vervangen. Aangezien hij al lange tijd deel uitmaakt van de Trident Motorsport-familie, wensen we de Fransman het allerbeste voor zijn toekomstige inspanningen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS